vineri, 29 august 2008

Nu-l fluierati !!!!!!!!!!!!!!!

Destinul a facut ca Steaua sa ajunga in aceasi grupa in CL cu Florentina.Nu doream niciun adversar in mod special sau nu pentru romanii din Cl ci imi doream doar ca cele doua reprezentate ale Romaniei Steaua si CFR sa nu joace cu alte echipe in care sunt implicati romani.
Din pacate acest lucru nu a putut fi evitat astfel ca Florentina lui Adrian Mutu va juca in Ghen-cea .
Imediat dupa aflarea acestei vesti Gigi Becali a spus ca Adrian va fi huidut in Ghencea daca nu ii da cei 75000 de euro pe care ii datoreaza .De ce Gigi ??De ce ai facut asta?
Gigi Becali se tot lauda ca el este un bun crestin , ca ajuta pe altii , ca are credinta in Dumnezeu etc. Nu stie ca tot crestinismul invata sa iti iubesti aproapele ??
Stiu ca daca Adrian ar fi jucat la Steaua si nu la Dinamo cand a inceput fotbalul insa nu trebuie uitat cate a facut Mutu pentru echipa nationala cu bune si relele sale.
Sper ca suporterii stelisti sa nu il fluiere pe Adrian Mutu asa cum au facut cu altii romani care au jucat impotriva Stelei.Atunci echipa nationala ar mai avea inca un motiv in plus sa refuze sa joace in Bucuresti si mai ales pe Ghencea meciurile de calificare.
Ganditi de doua ori inainte sa faceti acest lucru !

Niciun comentariu: