luni, 6 aprilie 2009

Programul romanilor in circuitele WTA si ATP saptamana aceasta


In primul tur al turneului WTA de la Marbella, Spania Sorana Cirstea o va intalni pe Ioana Raluca Olaru .Sorana este favorita 7 a turneului unde principale favorite sunt Serena Willaims si Jelena Jankovic.
De asemenea romancele fac pereche in proba de dublu unde in primul tur vorintalni perechea , Sarah Borwell /Natalie Grandin.

Tot in aceasta saptamana in circuitul WTA se disputa si turneul de la Ponte Vedra Beach , SUA unde Edina Gallovits o va intalni pe Dominika Cibulkova in primul tur.In proba de dublu Edina face pereche cu Olga Govortsova si vor intalni in primul tur perechea chineza Peng/Yan , favorite 2.

Victor Hanescu este favorit 4 al turneului ATP de la Casablanca si il va intalni in primul tur pe belgianul Darcis.Tot la Casablanca dar in proba de dublu Horia Tecau face pereche cu portughezul Frederico Gil ei urmand sa intalneasca in primul tur perechea franceza Serra /Giquel.

De remarcat este ca de azi incepe pregatirea pentru turneul de la Rolland Garros , toate turneele care se disputa incepand de azi sunt pe zgura.

Succes tuturor !

Niciun comentariu: