miercuri, 1 aprilie 2009

V-ati batut joc de noi !!!!!!

Romania a demomstrat in aceasta seara ca nu mai reprezinta nimic in fotbalul european la ora actuala.Nationala a ajuns sa aiba doar 4 puncte dupa 5 meciuri de calificare...putin ...foarte putin pentru o echipa care tindea sa ajunga la mondiale.Avem doar o victorie si acea chinuita cu amatorii din Feroe si un punct nesperat cu Franta.

Echipa nationala si-a batut joc de noi...de milioanele de fani de pretudindeni prin jocul si atitudinea avuta in aceste ultime meciuri cu Serbia si Austria dar in special cu austriecii.

Toti si-au batut joc de noi incepand de la federatie care nu ia nici o atitudine radicala , antrenor -care e depasit de situatie din toate punctele de vedere , si jucatori care cred ca venitul la nationala e o distractie.

S-a terminat !Ne-am saturat !!!!!!Vrem altceva !!!!!!!!

Vrem un antrenor cu o mentalitate noua , cu un stil de joc mai ofensiv si mai deschis cu presa, jucatori sau fani.Vrem jucatori care sa nu se mai dea accidentati pentru nationala iar pentru echipele de club se antreneaza de zori chiar in ziua meciului.

Multumim lui Piturca pentru calificarea ce ne-a adus-o anul trecut dupa 8 ani de asteptari dar acum e timpul pentru schimbari majore!
Avem nevoie de jucatori care sa doreasca sa joace pentru nationala ,nu jucatori care se simt obligati sa o faca !Nu vrem vedetisme vrem valori si munca !

Trebuie construita o noua generatie ...Tanase, Maximilian Nicu, Torje, Bogdan Stancu, Florin Costea si restul jucatorilor de la tineret care nu sunt saturati si care sunt dornici de afirmare pot aduce un nou suflu
Cine nu vrea sa vina la nationala sa nu vina dar sa se zica in fata:Nu vreau !

Ca antrenor sunt mai multe optiuni :Boloni, Razvan Lucescu, Cosmin Olaroiu , Dan Petrescu sunt doar cateva optiuni mult mai bune in momentul de fata decat Piturca.

O umilinta mai mare ca in aceasta seara nu am mai simtit de la acel meci de baraj cu Slovenia...nimic nu a mers in jocul echipei...
Poate s-a vrut dar nu s-a putut dar deja e prea mult ....trebuie schimbat ceva ACUM cand nu mai aven nimic de pierdut .

2 comentarii:

blu spunea...

S-a vazut cat de greseita a fost facuta selectia si totusi Piturca are tupeul sa spuna ca a convocat cei mai in forma jucatori. Cocis, care vine dintr-un campionat care de abia a iesit din pauza, Nicolita, care vine de la o echipa neputincioasa, Codrea, care face tusa la Siena, Gigel Bucur, despre care si Balint a zis ca e blocat psihic... Aveam nevoie de mai multi "Tanase"...

Roby spunea...

cata furie,cata ironie,cata determinare in acest articol...pur si simplu extraordinar...macar de ar gandii jumatate din romani cum o faci tu,eu unul sunt atlet si ironizez ori de cate ori am ocazia "nationala" Romaniei,am publicat si eu un articol recent imediat dupa meciul cu Serbia...si pot sa spun ca sunt 100% de acord cu tine in aceasta privinta:)